torstai 17. syyskuuta 2009

Leirille mars!

(Sininen kassi parin viikon takaiselta leiriltä purkamatta, rinkan alla olkalaukku purkamatta, vieressä pino kirjoja, jotka vien Tampereelle opiskelukaverilleni, muovilaatikossa vanhempieni luo siirtymistä odottavaa kamaa ja matonkuteesta punotussa harmaassa "korissa" alusvaatteet... tavaraa siis riittää...)

Pakkailin juuri tavaroitani uuteen rinkkaan, jonka hankin viime viikolla V:n kanssa shoppaillessani. Tarkoituksena ei varsinaisesti ollut ostaa rinkkaa, vaan jokin pienehkö, käsimatkatavaraan mahtuva miluiten kannettava laukku tai kassi tulevia reissuja ajatellen.

Ostin sitten Retkiaitasta Milletin Elevation 30 -rinkan, joka oli selkään parhaan tuntuinen. Neitsytpakkaus on nyt tehty ja huomenna otan suunnan aamulla aikaisin kohti Katajanokkaa, lähden viikonlopuksi Changemakerin leirille. Tulevat pariviikkoiset matkat kyllä vähän hirvittää, kun jo viikonlopun pakkaukset tuntuivat saavan rinkan äärimmilleen. No, harjoitus tekee mestarin ja olenhan todistettavasti reissannut kaksi viikkoa Englannissa mukanani hyvin vähän tavaraa, harmikseni siitä ei nyt tähän hätään löydy kyllä kuvaa.

1 kommentti:

Punatulkku kirjoitti...

Tuo rinkka onkin tosi kätevä, mahtuu tavaraa ja on helpompi kuljettaa selässä varsinkin jos matkustaa yleisillä ja joutuu kävelemään. Minä postailin viikolla omaan blogiini yhden päivän nyssäköistä. Mutta niitä on suht helppo siirrellä, kun kulkee koko ajan omalla autolla. Hauskaa leiriä ;))