lauantai 8. elokuuta 2009

Ripari 4. Päivä 9.

Konfisharkat ihan jees, mitä nyt paikallinen kirkkoherra oli päättänyt tulla pitämään vihkiharkkoja meidän harkkojen päälle ja jäi sitten kirkon perälle kailottamaan omiaan niin, että meidän harkat oli vähän yhtä tyhjän kanssa.

Yksi nilkkavamma ja tappelunkärhämää tänään.

Ylihuomenna pääsen l o m a l l e.

Löysin paikkakunnan vaatekaupan alesta farkut.

Sain kitaratunnin, jonka aiheena oli kitaran viritys.

Kävin keskustelua ammatista ja sain oivalluksia. Meillä on täällä erittäin pätevä ulkosuomalaistyötä tekevä diakoni, jolla loistavia ajatuksia asioista.

Edellisen työpaikan asiat pyörii mielessä - heinäkuisesta iltaohjelmasta tekemäni kirjallinen ilmoitus on nyt noteerattu ja ainakin työalasta vastaava työntekijä on ilmaissut suoran tukensa, pastöörikin on mun kannallani, vaikka näkee asiassa myös harmaan sävyjä. Henkireikä oli tänään taas suureksi avuksi, kävi kanssani puhelimessa läpi kodinsiunauksen kaavan.

Päässä pyörii paljon pitäisi-ajatuksia: pitäisi tehdä opintosuunnitelma, pitäisi ilmoittautua yliopistoihin ja pitäisi tulostaa ja lähettää Kelalle papereita kuntoutusrahaa varten, pitäisi selvittää teologisen harjoittelu- yms. asioita apuvälinepäätöstä varten.

Kaipaan kynsisaksia, kitaran opettelu on vaikeaa liian pitkillä kynsillä.

Ei kommentteja: