tiistai 25. elokuuta 2009

Kaunista ja herkkää.

Olen tänään oppinut, että sokot saattavat hyväksikäyttää ankarasti mahdollisuuttaan opastukseen. Itse olen tänään tarkastanut kivan pojan hauikset, H. tarkasti vatsanseudun ja muutenkin on hiplattu. "Alles ist an zu fassen" tai jotain sellaista vilahtaa puheessa usein, kaikki on siis kosketeltavissa. Mmmm. Olisiko sittenkin pitänyt ajaa säärikarvat ennen leiriä?

Kun viisi naista lähtee leirille ja usealla on vilkas mielikuvitus ja Sn mielikuvat usein kaksimielisiä, on yhteinen jutunjuuri usein hieman värittynyt. Olemme kaikki poimineet itsellemme lempparimiehet, joita sitten vertaillaan, kytätään, kuvaillaan tarkasti etenkin sokoille jne..

Eilinen kaunista ja herkkää -fiilis liittyi faktaan, että olen taas ihastua hurauttanut, kolmatta kertaa tänä kesänä. Tarjolla on keskieurooppalainen kahden maan kansalainen (ei mitään riparivertauskuvia, vaan ihan oikeasti jamppa on kaksoiskansalainen), joka on valtavan kohtelias, hauska, humorisinen, kurttu, seksikäs, mukava, sivistynyt ja opiskelee kuvanveistoa. Leirimme uusin leikki on pusumurha, jossa jokainen leiriläinen sai henkilön murhattavakseen ja murhaustapa on pussaaminen kahden kesken. Leirin lopussa selvinneet sitten palkitaan. Nyt voitte sitten äkkiä arvata, kenet onnetar pussattavakseni arpoikaan... (kyllä, tämäkin ihana mies on tietenkin varattu.)

Tänään esiteltiin iltaohjelmassa eri maita. Saksa esitti mahtavan stereitypianäytelmän Suomesta, huipennuksena oli tuore reikäleipä ja Finlandia-vodka sekä suomenkieliset fraasit ja stagelle rakennettu sauna, jossa oli jopa ylälauteet. Naurettiin ihan kippurassa, erityinen huomio oli, että vaihtarina Turussa olleelle pojalle oli tullut yllärinä, että juhliin kutsuttaessa juomat on tuotava mukanan! En ollut koskaan osannut ajatella koko asiaa...

Kielten kukinta jatkuu. Nyt tämä huuruaivoinen nainen lähtee etsimään sitä keskieurooppalaisten tyyppien bileluolaa, joka eilen sijaitsi terassilla ja josta sai Passoaa. Tänään päivällisellä saman maan väki tarjoili punaviiniä...

Ei kommentteja: