perjantai 7. elokuuta 2009

Ripari 4. Päivä 7 vai 8?

Pälliyden multihuipennus!

Ensin paljastui, että uljaat sankarimme ovat kiellloista huolimatta ikuistaneet leirin tunnuksen vanhoihin puisiin pirtinpöytiin. Onneksi syylliset tunnustivat, joten hiontahomma lankesi neljän sankarin ja sankarittaren puuhaksi.

Illalla korviimme kiiri huhu, että leirillä on sekasaunottu. Vähän myöhemmin selvisi, että vieläpä isosen johdolla.

Täytyy sanoa, että oma anteeksiantamisen kynnykseni olisi matalampi. Jos saisin päättää, leirillä kerättäisiin kännykät tarpeen vaatiessa yöksi hotelliin ja kuriton, toistuvasti keskusteluista huolimatta sääntöjä rikkova isonen lähetettäisiin kotiosoitteeseen.

Täällä isoset arvotaan puhtaalla arvonnalla, mitä pidän erittäin hyvänä. Pitkällä kokemuksella olen tullut siihen tulokseen, että uudelleen isoseksi hakevien keskuudessa tulisi kuitenkin suorittaa painotettu arvonta: turhaa ottaa isoseksi jo viime vuonna harmaita hiuksia aiheuttanutta nuorta, jos pätevämpiä ja luotettavampia on tulossa yllin kyllin.

Hamstrasin kirjoja, koska saan niistä työntekijäalen. Mukaan lähti Nuoren sielunhoidon käsikirja (loistava!), Kerron sinulle tarinan III, Kitaravirsiä (tahtoisin oppia kitaroimaan, mutta miten kitara viritetään, lienee ensimmäinen ongelma...) ja Helmijuttu-tyttötyön kirjan.

Kolme yötä enää, jee!

Ei kommentteja: