sunnuntai 2. elokuuta 2009

Ripari 4. Päivä 3.

Phuuuh.

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty. Eli kun väki vaihtuu vielä paria päivää ennen leiriä, suunnitelmat menevät mullin mallin, koko leiri uhkaa heittää häränpyllyä.

Leiriläiset lämpiävät hitaasti. Fiksuja ja keskustelevia, mukana muutama hyvin tiedostava ateisti, mutta vapaa-ajalla meno vähän sellaista ilmeetöntä hälläväliä.

Äsken puoli leiriä löytyi yöjuoksulta poikien rakennuksesta, mukana kaksi isosta. Loput isot nukkuivat kuin pienet possut. Ensimmäistä kertaa koko seitsenvuotisen historiani tässä talossa joudumme huomenna pelaamaan yhden isosen kanssa "täältä menee junia pois myös ennen konfispäivää"-kortin ja seuraavasta toilailusta lähetetään kotiin. Toisen, ensi kertaa isosena olevan kanssa korttia säästellään vielä.

Työporukka natisee liitoksissaan hieman. Varapastori on viikonloppuna keikoilla muualla ja vajaamiehitys näkyy jaksamisessa välittömästi. Matalakristillisen (miten kamala sana!) järjestön leirillä yksi konservatiivinen (inhoan myös tätä sanaa!) opettaja saa aikaan tervettä keskustelua. Monista asioista ollaan kuitenkin hyvin eri mieltä ja tulkintaerot yhdistettynä väsymykseen ja suunnittelun puutteeseen altistaa ristiriitatilanteille.

Olen saanut nukuttua hyvin ja lähes riittävästi, onneksi. Muilla on kiristänyt kovasti, olen pysynyt mielestäni kiitettävän rauhallisena.

Leirikalenterista sain aamulla Breathe Deep -teetä, ja nyt illan lopuksi sitä voisi ehkä jopa tarvita.

Ei kommentteja: