torstai 29. tammikuuta 2009

Silppua ja sälää.

Kommenttilootien kanssa on vähän väsyttävää pelata, joten vastailen tähän. :)

Riippumatto on ihan oikeasti ergonominen, jos sillä nukkuu oikein. Oikein nukkuminenhan siis taas tarkoittaa sitä, että oikean kokoisessa matossa nukutaan viistoittain, voisin googlailla tähän kuvan. Jos siinä röhnöttää maton suuntaisesti, käy juurikin niin että ahteri viistää lattiaa ja on kasassa kuin linkkuveitsi.

Ja kuvia otan blogiini läppärillä, mun macissa on auttava kamera. Joskus olen lainannut naapurista tai porukoilta kameraa myös. Itsekin laittaisin kuvia mielelläni enemmän, omaa kameraakin himoitsin pitkään, mutta tässä elämäntilanteessa se ei tunnu järkevältä investoinnilta.

Tänään on kaikenkaikkiaan ollut huono päivä. Kuudes kerta ei sanonutkaan totta, vaikka fyssan tentin jälkeen olikin vallan toiveikas olo. Tiistain ilmoitus uudesta leikkauksesta on vienyt voimia myös, olen huomannut ajattelevani asiaa niin, ettei mitään ole tehtävissä, näkö menee ja elämä loppuu.

Tampereen opinnot ahdistaa tällä hetkellä kovasti, tuleva kuukauden sairasloma ahdistaa myös. Tahtoisin viettää sairasloman pitkälti Tampereella, mutta hirvittää se avuttomuus, kun edes pyykkääminen ei ole sallittua (kovin moni kotihomma rajoittuu, kun ei saa kumarrella, kyykistellä eikä nostaa mitään yli kahden kilon painoista!).

Onneksi tämä tapahtuu nyt, mula on kaksi ja puoli kuukautta aikaa päättää, josko muuttaisinkin kesällä Helsinkiin ja jatkaisin vain teologisessa. (tai käpertyisin kurjuuteen ja muuttaisin takaisin porukoiden nurkkiin tai jotain muuta.)

Sain tänään kutsun myös Tampereen kesäteologihaastatteluun.

Ja tiedoksenne, että ABC-myymälät luopuvat Reilun Kaupan kahvista, toivottavasti inotudutte antamaan palautetta. Menetettävä kahvimyynti on merkittävä, sillä RK-kahvia on kulunut 650 000 kiloa vuodessa.

1 kommentti:

Pilvi kirjoitti...

Mä tykkään pyykkäämisestä. Saa kutsua pyykkäämään!

Sain M:ltä viestin ABC:stä, laitoin palautetta jossa myös ihmettelin onko asiakkaat todella toivoneet sitä kun Reilun kaupan suosio jatkaa kasvuaan.