torstai 29. tammikuuta 2009

Nettishoppailua: Matteriashop

Nyt niitä kauan kaivattuja kuvia kehiin!

Sain tässä taannoin ison potin sairaala- ja lääkekuluissa kiinni olleita rahoja tililleni ja vahingossa löysin samana päivänä ihanan nettikaupan, Matteriashopin. Siellä oli myös ale, josta löysin GlobeHopen himotuksia ja pari heräteostosta myös.

Olen petrannut shoppailussani kovasti, mutta vielä omatunto silti pistelee. Matteriashopin ehdoton plussa on se, että siellä myytävät tuotteet on ajateltu ympäristön kannalta, ne on valmistettu jäte- tai kierrätysmateriaaleista tai vain vähän energiaakuluttaviksi. Jatkossa kaupan yhteyteen tulee interaktiivinen portaali, jonka kautta voi jakaa tietoa ympäristöystävällisistä hotelleista, ekoblogeista, luomuravintoloista jne. Tutustukaa!

Ensimmäinen löytöni oli tämä Globe Hopen Taitto-laukku, jota himoitsin jo lukioaikanani. Entisessä elämässään laukku on ollut armeijan makuupussin suojapussi sekä turvavyö, nyt mitä mainioin laukku, jonka vetoisuus tuntuu olevan ilahduttavan suuri.


Toinen Globe Hope ostos on Lohkare, tyyliini hyvin istuva läppärikotelo. Tämän bongasin joskus vuosi sitten Helsingin Ruohonjuuressa, mutten täysihintaisena raaskinut ostaa. Edellisessä elämässään armeijan makuupussi.


Kolmantena Tingin turvavyötyyny, aivan ihana! Täysin saumaton, valmistettu turvamääräykset reputtaneesta turvavyöstä.


Ja viimeisenä luomumerinovillainen tyyny, joka oli ihan puhdas heräteostos. Vaikuttaa erittäin lämpöiseltä, kotonani on todella kylmä.


1 kommentti:

Herttainen kirjoitti...

Mahtavaa ettei reputtaneita turvavöitäkään kokonaan heivata pois, tyylikkään tyynyn niistä ainakin tuntuu saavan!

Mä taas eilen näin Postissa ihanan IVANAhelsingin läppäritaskun, joku n. 30 € mikä mun mielestä erittäin kohtuullinen hinta. Mutta on mulla toi vanhakin niin jääköön muiden ostettavaksi.