torstai 22. tammikuuta 2009

Kymppitonnin arvonta.

Toiveikkaille tiedoksi, että rahaa en arvo.

Mutta koska maaginen 10 000 lukijan raja häämöttää, päätin julkistaa juhla-arvonnan!

Mistä toivoisit minun kirjoittavan?
Mihin haluaisit kuulla mielipiteen? (niitähän minulla riittää)

Arvon kaikkien tähän viestiin juttutoiveen jättäneiden kesken ylläripalkinnon, aikaa on siihen saakka, kunnes kävijälaskuri pyörähtää kymppitonnin ohitse.

9 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Aina innolla arvontaan!
Haluaisin sinun kirjoittavan käytöstavoista. Ja mielipiteesi niistä, onko niitä ja missä erityisesti niitä kaipaisit kanssaihmisiltä.

Riikkis kirjoitti...

Olen kiinnostunut lukemaan oman arkesi kuulumisista, siitä, mitä kulloinkin on menossa.

annika kirjoitti...

En uskalla osallistua, jos en saa mitään vinkkiä ylläristä. :D Kun esim. kirjoja ja tavaroita en keräile.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin kuulla tarinan siitä miksi Tytistä ei tullutkaan isona toimittaja.
-N

tyttism kirjoitti...

an, nou hätä! en aio kipata kaikkia myymättä jääneitä kirjoja postiin :) mulla on ajatuksena arpoa ensin ja miettiä sitten se arvontapalkinto loppuun, jotain ajatusta jo onkin, mutta juurikin katson sitten sen mukaan, kuka vastaanottaja on. Itse kun olen tällainen "syö-pähkinä-ja-kuole"-allergikko, niin ajattelin että tämä voisi olla järkevämpää... Toisin sanoen, osallistu vaan ja jos onni osuu kohdalle, niin lupaan lähettää jotain järkevää joka ei pyöri nurkissa eikä ole muutenkaan epäilyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin kuulla sun elämäs upeimmasta (ulkomaan)reissusta. Sen ei siis tartte olla hauska tai ihana, vaan kaiken kaikkiaan eniten opettanut ja/tai kokemuksia antanut matka.

Pilvi kirjoitti...

Haluan kuulla lisää eko- ja kierrätysvinkkejä. Erään viimeaikaisen postauksen kommenteista kun sain ahaa-elämyksen että paperiset leipäpussit voi tosiaan kierrättää kartonkien seassa. Yksinkertainen olen, enkä itse hoksaa!

annika kirjoitti...

Jee! No, kyllä minusta niille arkipäivän eko- ja kulutusvinkeille on aina tarvetta. Olen täältä löytänyt monia asioita, joita en ole ennen osannut ajatellakaan, että niissäkin voi tehdä ekovalintoja.

Tykkäisin myös enemmistä kuvista, mutta se on tietty hankalaa, jos sulla ei ole kameraa. Otatko siis kännykällä kuvia silloin kun otat, vai kuinka?

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan Tytin top 5 (tai 10) matkavinkit sekä matkatavaravinkit. Ja paloja reilimatkasta.

-R