sunnuntai 25. tammikuuta 2009

80% TkK, 11% TK, 5% DI

Viimeisen viikon ajan olen opintoneuvonut itseäni ahkerasti. Tänään puuhastelin teologisen tiedekunnan opintosuunnitelman parissa, sain sen palautettuakin. Opintosuunnitelmaan liittyvä essee pitää vielä raapustaa tulevan viikon aikana.

Opintorekisterissä odotti iloinen yllätys: filosofia ja etiikka on läpäisty! 7op, arvosana 2. Olin yllättynyt, iloinen ja vähän järkyttynytkin. Kesällä toivottavasti saan mahdollisuuden korottaa, mutta joka tapauksessa elämäni suurin pistemäärä yhdestä tentistä on nyt kilahtanut plakkariin!

Minussa asuu pieni insinööri, joka tykkää laskea hassuja asioita. Niinpä laskin mielenkiinnokseni nuo prosentit, että kuinka paljon eri tutkinnoistani on jo tehtynä. Ilahduttavaa. Muutenkin opiskelu tuntuu pitkästä aikaa palkitsevalta, hyvältä ja mielenkiintoiselta. Viikon päästä alkaa kyllä sitten taas niin hurja periodi, etten tiedä voiko sellaisesta selvitä hengissä ollenkaan. Nyt on kuitenkin hyvä mieli.

Eilisissä sirkusteemoissa olen edelleen, paljon on tullut kuuneltua Detektivbyrånia.



Toissapäivänä julkaistuun arvontaan osallistuneita kolme, voittopotissa ainakin herkkuja ja hyvää, joten kannattaa osallistua!

Ei kommentteja: