lauantai 2. toukokuuta 2009

Naatti.


Päivän rykäisy sujui ilman suurempia sukuriitoja - äiti ja mummi saapuivat yhdeksan maissa, iskä, veljeni K. ja tyttöystävänsä E. reilua tuntia myöhemmin. Hätistin naapurin Ln ja vappuheilansa J.:n, alias "mikäsenmukavanmuuttajapojannimiolikaan" aamu-unilta mukaan show'hun.

Puolen päivän ja monen epäilevän katseen jälkeen omaisuuteni oli pakettiautossa ja isossa henkilöautossa ja otimme kurssin kohti pääkaupunkia. Helsingissä paikalle pelmahti myös N. ja kummisetäni, alias "ompa ihan Irwinin näkönen mies" alias "kuka toi Helvetin Enkeli on, joka roikkuu mun poikani autonikkunassa", joiden mulkaisujen saattelemma rykäistiin tavarat toiseen kerrokseen. Sitten tapahtui ihme: huoneeni näytti huomattavasti avarammalta ja tilavammalta kaikkine kalusteineen, kun olin ikinä osannut uneksia!

N. kävi kanssani kaupassa (luomumaito 1,85e!!), purimme muutaman keittiötavaralaatikon ja pussukan ja henkilökohtaisen apteekkineuvojani suunnattua omille teilleen ryhdyin lauantai-illan puuhiin - lämmitin saunan. Todellisuudessa käänsin virran päälle etsittyäni katkaisijaa tovin jos toisenkin. Sain aikaan paljon pahanhajuista käryä (edeltäjämme, eläkeläismuori, ei liene ollut himosaunoja) ja lähes lämpimän saunan. Lopulta hytisin hetken perhekokoisessa saunassamme autojen ääniä kuunnellen, kunnes painuin suihkuun lämmittelemään...

Olen aivan naatti, kuitti, rätti, poikki ja lopenuupunut. Huomenna ohjelmassa tiukka päivä laatikoita ja nyssyköitä purkaen, en aio elää niiden kanssa yhtään ylimääräistä päivää.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Toi kuva on ihan parhautta. :) Miss u already.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuulostaa hyvältä, ettei kämppä tunnu liian ahtaalta! Koita jaksaa niiden laatikoiden kanssa. Älä väsytä itseäsi liikaa niiden kanssa, vaikka tietenkin aina mukavampi mitä nopeampaa saa tavarat paikoilleen tai edes johonkin. Mr. J:kin oli ihan vakuuttunut sun tavaroiden paljoudesta. Tuntuu oudolta kävellä sun kämpän ohi, kun tietää, että se on nyt tyhjä. Onneksi Helsinki ei liian kaukana kuitenkaan ole. Näkemiin ja kuulemiin! :)

Kaipauksella,
ex-naapuri L