lauantai 16. toukokuuta 2009

Riippumattomuus!


Nyt se päivä vihdoin on koittanut! Tai oikeastaan jo eilen - sain kahdeksan vuoden haaveilun jälkeen riippumaton ja sille kauniin, puisen telineen. Ostokset suoritin Nannessa, joka sijaitsee eduskunnan ja kansallismuseon takana, Museokatu 8:ssa. Sain hyvän pakettihinnan ja neuvottelin kaupan päälle kotiinkuljetuksen! Ja matto on juuri niin ihana kuin olen aina haaveillutkin, kesällä toivon mukaan tarkenee nukkuakin ulkona.

Riippumatto ei edistä opintoja, mutta sen avulla voi tutustua naapureihin. Yläkerrassa asuu tanskandogi Ässä, joka yrittää toistuvasti kiivetä parvekkeen kaiteen yli, alakerrassa asuu suomalais-englantilainen perhe, jonka lapset puhuvat hassua siansaksaa.

Ikkunalla myös viljelmäni, lykkäsin eilen purkkiin multaa ja siemeniä, elätän toivoa tillistä, muutamasta kukasta ja ruukkusalaatin tygän elpymisestä.

2 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Ihana kirjoitus ja oivaltava otsikko! Nautin!

tyttism kirjoitti...

Suosittelen! Tuo teline on oikeasti todella kaunis, puinen teline - ei sellainen kamala natiseva metallinen. Ottaisin tuon vaikka olkkariini, niin ihana se on. Nytkin tekisi mieli löhötä, mutta viimeiset tentit kutsuu.