sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tuunaus- ja tuumauspäivä.

Olin ajatellut blogata penkkareista, siitä miten siskonsa varjosta vapautuminen ja oma tila on ollut veljelleni tärkeää, miten nopeasti aika menee ja miten ahdistavaa on kasvaa aikuiseksi. Mutta penkkarikuvat ovat edelleen äitini kamerassa, joten ehkä bloggaus tulee joskus myöhemmin.

Ajattelin myös blogata mummin 70-vuotisbileistä, hassusta alkuasukkaasta joka pyöräili julkisesti sukellus- tai laskettelulasit päässään, serkustani joka ajaa työkseen roska-autoa ja viettää vapaa-ajan Yökinnun keikalla. Ajatuksesta, johon havahduin kahvipöydässä - jos viralliset pönötysjuhlat ovat piinaa, miksi ihmeessä haluan isona papiksi? Mutta nekin kuvat ovat äitini kamerassa, joten ehkä siitäkin myöhemmin.


Sen sijaan tarjoan teille vilauksen iltapalastani: vihreää uimahallin hajuista teetä ja vihreitä viinirypäleitä. Kupin ja kipon löysin Uudenkaupungin satama-altaan vieressä olevasta romukaupasta viime kesänä.

Ilta vierähti nopeaan, ensin tsemppasin J:tä naisasioissa ja sitten menin naapuriin ruotimaan miesasioita. Naapurin T:n sisko miekkosensa ja miekkosen kaverijampan kanssa olivat olleet kylässä viikonlopun ja teimme jampasta pika-analyysin. Mukavanoloinen jalat-maassa-tyyppi, jolla oli varsin potentiaalinen kädenpuristus. Olen taipumassa siihen kantaan, ettei miehen koulutustaustalla välttämättä ole väliä, elämänläheisyys ja mielenkiinto asioihin ja maailmaan riittää. Mitä ilmeisimmin amiksetkaan eivät ole yhden lokeron väkeä! Naapurin L. kaipasi sijaistoimintaa ja äidiltä perityn, ei-minkään-värisen villatakin kamalat muovinapit, joita lähdin naapuriin ompelemaan, tulivat ommelluksi ennen kuin ehdin tehdä mitään! Olen sitä mieltä, että neuletakki on jo paljon parempi, mutta komppaan edelleen T:a, joka tuumasi, että "ihan outoa nähdä sun päällä jotain noin neutraalia". Niin onkin! Tuunausideoita otetaan vastaan! Mielessä siintelee ajatuksia virkkailuista, napeista, taskuista, Nuuskamuikkus- tai Nyyti-printistä - en osaa päättää! Takissa on tätimäinen kaulus, joka on kuitenkin ihan kiva. Huppua ei ole, eikä tule. Vyö on lenkeillä sivusaumoissa, en ole varma onko se hyvä vai huono. Pituus on takapuolen yli. Ehdotuksia otetaan vastaan!


Paita on Osnabrück&Münster-reissulta syksyltä 2007. Hauska trikoopaita, jossa mäyräkoiria. Laatu ei kuitenkaan kauhean hyvä, vuoden vanhana jo vähän sellainen kotipaita, että roikkuu ja rempsottaa. Housut puolestaan Camden Townista Lontoosta viime pääsiäiseltä. Ehdottomasti maailman mainioimmat pökät! Ohutta vakosamettia, haaremihousut. Lahkeet saisi olla himpun pidemmät ja takapuoli (siis omani) hieman pienempi, mutta luulenpa, että kesällä mummin kanssa askarrellaan näistä kaavat ja aloitetaan sarjatuotanto.


Muutto Helsinkiin siintelee mielessä koko ajan enemmän. Kaappien tyhjennys niin ruuanlaiton kuin turhien kirjojen ja tavaroidenkin osalta on aloitettava. Siispä ensimmäisenä tarjoankin tätä kautta Mentalwearin Souvenir from lake Bodom -paitaa. Koko on M, malli melko lyhyt. Väri retrokeltainen, värimaailma muutenkin tosi kiva.

2 kommenttia:

annika kirjoitti...

Jos uimahallitee on sitä vihreää vaniljateetä, niin en kyllä millään saanut aikaiseksi haistettua sitä kloorin hajua, vaikka kuinka yritin! :D Minusta se vaan tuoksui vaniljalta. Ja hyvää kyllä olikin.

Haaremihousut ois kivat! Hypistelen niitä aina jossain, mutta en koskaan uskalla ostaa.

tyttism kirjoitti...

Uimahallitee alias Madame Butterfly Hakaniemen hallista :) Ehkä se haju on vaan mun kuvitelmaa tai sit tsiinä paketissa, mut aivan varmasti se haisee uimahallille! Voi myös olla, että kirjekuoressa muiden teesorttien kanssa vietetyt päivät on karistaneet uimahalliuden. :)