tiistai 3. helmikuuta 2009

Tutkin suunnitelmaa.

Phuuh. Eilen kandintyönohjaajan ehdotuksesta siirrettiin tutkimussuunnitelman esittelyä viikolla aikaisemmaksi. Sain toisin sanoen vajaat kaksi vuorokautta aikaa kirjoittaa tutkimussuunnitelman, eli tuplata siihen astisen sivumäärän. No, terveisiä vaan täältä yliopistolta. Olen ollut yllättävän tehokas ja kaiken lisäksi H. antoi kullanarvoisia neuvoja ja opetti minut piirtämään kaavioita powerpointilla! Hyvästi paint-söherrykset! Sivumäärästä varmaan tulee ihan sopiva, kun huomenna vielä uhraan touhulle pari-kolme tuntia.

Terveisiä vaan J.P.:lle, muistan kun fuksivuonna löysin hänet kirjoittamasta kandintyön tutkimussuunnitelmaa rättiväsyneenä joskus aamuluennoille mennessä, oli kuulemma istunut tietokoneluokassa koko yön. Silloin ihmettelin, nyt tiedän paremmin.

Tuossa naapuritilassa on kekkerit, ollaanhan sentään teekkareita. Äsken yritin vessaan, mutta sieltä kuului niin epämääräisiä ääniä että peräännyin. Nyt vielä vartin rutistus, sitten kohti kotia, toivottavasti N. vastaa puhelimeen ja pitää mulle seuraa luurin kautta pelottavan metsätaipaleen verran.

1 kommentti:

annika kirjoitti...

Meillä oli tänään tutkimussuunnitelmien palautussessio, neljä tuntia ja meinasin kuolla tylsyyteen sinä aikana kun käsiteltiin muiden töitä. Mulle tuo ryhmämeininki ei oikein anna mitään. Mutta sain kuin sainkin suunnitelmastani hymynaaman harvojen joukossa! Tästä on hyvä edetä. Onnea ja kärsivällisyyttä sullekin kandin tekemiseen. :-)