maanantai 2. helmikuuta 2009

Köyhä ja kipee.

Soitin aamulla Tlle, joka oli mennyt kotikotiin sairastamaan. Iltapäivällä alkoi olla flunssainen olo itsellänikin. T oli juonut aamulla mehua mukista, josta oli juomisen loppuvaiheessa lukenut tekstin "On parempi olla rikas ja terve kuin köyhä ja kipee", niinpä niin.

Kandintyön tutkimussuunnitelma siirrettiin ensi viikon torstailta tälle viikolle, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on puolitoista vuorokautta aikaa suoltaa melkoinen määrä tekstiä. Miten se tapahtuu, jos pukkaa flunssa, jää nähtäväksi.

Ukki oli saanut eilen kauheita pahoinvointikohtauksia ja on nyt sairaalassa sappikivien vuoksi. Tuntuu olevan kiva harrastus, viime viikolla reistasi sydän.

Nyt on nautittu Finrexiniä, taidan mennä hammaspesulle ja nukkumaan, ehkä tämä tauti menee ohi! Hirvittää, että jos tauti iskee, en pääse silmäleikkaukseen ja näkö ehtii heiketä lisää.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan vinkkinä, et Finrex on yhtä tyhjän kanssa. Mehut mehuina ja lääkkeet lääkkeinä tai vaihtoehtoisesti suosittelisin neidille kuumaa parasetamolivalmistetta.
-N

Tiina Tee. kirjoitti...

Heip. Joo toki jos päädyt töihin meille päin niin pitää tavata kesällä! Sun kuvaus kaupungista kuulosti kyllä aika oikeelta, tai siis että voi olla että siellä on aika kuollutta. Mut kaunista siellä on kesäaikaan! En oo kyllä omasta kesätyöpaikastanu kuullu mitään ikuisuuteen, että saa nähdä miten mun kesän lopulta käy :D

Riikka kirjoitti...

Ainakin mulle, joka en juuri lääkkeitä syö, Finrexin on sellainen hetken pelastus, kun on pakko mennä keikalle tai töihin tai johonkin ja flunssa on tulossa. Ei se ole mitään estänyt, mutta on pitänyt tolpillaan, jos on pakko. Ja siihen sitä käytänkin. Flunssan estämiseen ennemminkin hulluna C-vitamiiinia ja akupisteitä.