sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Uljas uusi maai... elämä

Eilen oli mukava päivä.

Istuin koulun tietokoneluokassa ja opiskelin ja sain aikaan asioita, tuntui hyvältä. Adoben puheohjelma ei toiminut, mutta ei se lopulta harmittanut niin kauheasti.

Illalla E. ja naapurin T. tulivat kylään, leivoin porkkanakakun, josta unohdin rasvan, mutta joka siitä huolimatta oli todella herkullista. Turistiin ja naurettiin paljon ja E. antoi vinkkejä elämään ilman tietokonetta - hänen koneensa sairastui samaan tautiin kuin minun koneeni, mutta jo hieman aikaisemmin.

Huomenna pitää selvittää oman koneeni huolto, josko jotain saisi vielä pelastettua. Onneksi ehdin blogata Moldovasta (jonka pääkaupunki on siis Chisinau/Kisinev) ennen koneen kuolemaa, sillä mitä luultavimmin kaikki reissukuvani ovat mennyttä kalua - en harrasta varmuuskopiointia.

Toisaalta on mukavaa, että kotona ei ole nyt mitään muuta viestintä kuin radio ja puhelin, illat rauhoittuivat ja eilenkin tiirasin hyvän tovin A.W.Yrjänän Arcana ja Rotaa, jolle ei muka ole ollut aikaa. Ehkä kotiini palaa nyt autuas järjestys ja siisteys?

Ei kommentteja: