torstai 13. marraskuuta 2008

Uusia asioita.


Pyry tänään haasteli tekemään tutkimusta netissä. Aika pintapuolisesti vilkuilin, mutta ainakin Finnair näyttää kampanjoivan tulevaisuuden lentämisen puolesta. Myös Duudsoneilla on meneillään jonkinlainen bioenergiaa ja vessahuumoria yhdistelevä kamppis, Pökälekampanja.

Puuhasin tänään kaikki joulukortit valmiiksi. Posti kulki ja toi uuden Solidaarisuuskalenterin. Sen saa AdLibriksen verkkokaupasta postikuluineen alle 13 eurolla.


Muuten päivä on kulunut kirjaa kuunnellen, Imatran kirkkoherra -asiaa eri medioista seuraillen ja langoista haaveillen. Ainakin Facebookissa yhteisö turpoaa muhkeaa vauhtia, Etelä-Saimaan sivuilla asiaa voi kommentoida ja osallistua gallupiin.

Tätä Jaredin huivia ihailen, samoin kuin uusimmassa Suuressa Käsityössä ollutta Anu Harkin Sikuri-huivia. Priiman nettikaupasta Noron lankoja jo katselinkin, mutta malttanen odottaa viikonlopun yli, josko R. niitä käsityömessuilta löytäisi ilman postikuluja. Tänään sen sijaan tilasin netistä nappeja suurehkolla summalla, hups.

Ei kommentteja: