tiistai 18. marraskuuta 2008

Uudet rillit!


Olen käynyt samalla optikolla siitä lähtien, kun kaksivuotiaana ensimmäiset lasini sain. Samoin veljeni on ensimmäisensä saanut 11kk ikäisenä juuri sieltä ja samassa putiikissa asioi pitkälti muukin suku. Optikkoni totesi, että nykerönenäiset sisarukset nähdessään hänelle pukkasi aina tuskanhiki, sillä nenämme olivat niin olemattomat (tästä kaikki muutkin ongelmat aiheuttamasta sukuviasta johtuen) että lasit kuin lasitkin valuivat. Edelleen on naama niin vaikea, että viimeksi ostoksilla jäi 2000 lasin joukosta valinnanvaraksi kahdet. Tässäpä siis valintani tulos, livenä hieman kuvaa vaaleammat ja punertavammat. Kotelon oli optikkoni valinnut isäni hakiessa lasit. Istuuko tyyliini vai onko kyseessä piiloviestintä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Trendikkäät! Sopii hyvin, ihanan paksut sangat! :)

tyttism kirjoitti...

Tack! Vielä kun sais linssit niin olis oikein luksusta :) tosi outoa olla lasit päässä kun on kuukauden ollut ilman. Äkkiä ne unohtuu, sitä ennen ovat olleet 19v päässä...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, käy vilkaisemma blogiini, siellä on sulle jotain... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat..!

Anonyymi kirjoitti...

upeilta näyttävät! miksi ja kuinka oot joutumut olemaan kuukauden ilman lasejasi?
Itsenikin pitäisi hommata uudet ja vahvemmat linssit, vaikka nämä ekat on olleet vasta puoli vuotta. oon tosissani jäänyt näihin koukkuun. nämä on +2.0. millaiset vahvuudet sulla on?
terkuin
miiapetra

tyttism kirjoitti...

miiapetra, olin lokakuun alussa isossa verkkokalvoleikkauksessa ihan yllättäen. ennen leikkausta mun lasit oli -11,75 ja olin juuri saanut reseptin -13,00 laseihin, mutta leikkauksessa silmä täytettiin uudestaan silikonilla, joka taittaa valoa ihan eri tavalla. vahvuudet vaihtui radikaalisti, nyt on -1,25! Kotioloissa pärjään siis vallan hyvin ilman laseja, mutta ulkona liikkuessa nuo uudet kakkulat on oikein mainiot. vanhoihin laseihin on hirveän helppo juuttua, mullakin oli yli vuoden verran tarkoituksena hankkia resepti uusiin laseihin, mutta en vain saanut aikaiseksi. kun sitten vihdoin sain, meni viikko ja jouduinkin leikkaukseen, joten se niistä sitten :)