torstai 6. marraskuuta 2008

Sairaslomatuotos

Ihan ensimmäinen sairaslomalla tuotettu käsityöntynkä ei tosin ole kyseessä, ensimmäisestä uupuu vielä osa kuvista ja sitten saatte ihailla, hmm.. luomusta. Kuvassa näkyy ikuinen riesani: talvessa kuluu puhki vähintään yksi pari villasukkia. En tiedä miten se on mahdollista, varsinkin kun nykyiset seiskaveikkalangat sun muut on nimenomaan kestäviksi tehty, mutta puhki ne menee käytössäni silti. Punainen yksilö on sairasloman aikana kotona hipsutellen puhjennut, vihreä-sininen on Pirkanmaan Kotityön täysvillainen sukka, jonka neuloin luentokäsityönä viime vuonna. Tampereella TaitoShop myy kyseisiä lankoja 6e/100g, sellaisia pieniä eriä, joista on tullut vain muutamia keriä myyntiin. Ihania värejä, ainakin itseeni kolahtivat heti!


Sujuuko sukkien parsiminen? Osaatko neuloa lämmikkeesi itse?

Olen tässä pohdiskellut, että mikäli sairasloma kovin pitenee ja villasukitettu suku ei enää tahdo lisää, voisin ehkä pukata tänne Ekoelämäänkin tuotoksia kaupan. Mutta siitä lisää tulevaisuudessa, mikäli siitä ajankohtaista tulee.

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

hei tytti! mäkin sorruin blogimaailmaan tässä jokin aikaa sitten, joskaan en ole ollut sen suhteen kovinkaan aktiivinen. Kirjoitteleminen on lievästi sanottuna satunnaista, eikä ihan niin päämäärätietoista kun sulla:)
Tätä sun blogia on kiva lueskella, hyviä ekoalämävinkkejä tarjoat.

t.johanna (se sinin kämppis)

tyttism kirjoitti...

Moi Johanna,

ja kiva jos mun blogi viihdyttää! Kirjoittelu on kyllä ollut lähinnä korvienvälin tyhjennystä ja perin epämäärätietoista viimeaikoina - ehkä siis enemmänkin elämää kuin ekoa :) Yritän palata raiteilleni taas tässä, ideoita on taas muhinut! Hauskaa Australian reissua, olispa teidän matkalaukuissa tilaa yhdelle salamatkailijalle..