torstai 4. helmikuuta 2010

Hyvä päivä!

Tänään oli hyvä päivä.
Heräsin aamulla sopivaan aikaan, vaikka olin unohtanut laittaa kellon soimaan.
Luennot menivät sutjakasti.
Kotona leivoin pullaa, söin hyvin ja lähdin kylään.
Ensimmäisessä kylässä oli mukavaa, rupattelua ja yhden mukavan askarteluprojektin valmisteluja. Vein korvapuusteja ja niistä pidettiin.
Toisessa kylässäkin korvapuustini otettiin vastaan ja kyllä sellainen myös syötiin. Kuunneltiin musiikkia ja tehtiin maailmasta vähän parempi paikka kenties. Oli hyvä olla ja tuntui, että jotkin palaset loksahtelivat taas kohdilleen. Tämä on nyt se rooli, johon tämä ihminen on mun elämässäni tarkoitettu. Se oli hyvä oivallus se. Ja tuntui myös siltä, että juuri se paikka oli ihan oikea ottaa vastaan...
... se puhelu, jossa mulle tarjottiin juuri sopivan mittaista kesätyötä juuri sopivalla sisällöllä seurakunnasta, josta olen kuullut pelkkää hyvää ja joka kietoutuu omaan elämääni monien ihmisten kautta. Huomenna soitan vielä toisaalle ja varmista suunnitelmien yhteensopivuuden. Ensi vuoden talous on nyt kenties turvattu ja keväältä yksi stressaava vaihe ohi. Huomenna täytyy myös soittaa kahteen seurakuntaan ja ilmoittaa, etten nyt valitettavasti saavukaan haastatteluun.

Tänään on ollut hyvä olla.

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Onnittelut kesätyöpaikastakin! Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, vaikkei aina siltä tunnu.

On pitänyt kommentoida, en ole "ehtinyt". Luen aina blogisi päivitykset. :)