torstai 4. kesäkuuta 2009

Peruuttakaa tämä päivä!

Tänään on huono päivä.

Lähden Changemaker-reissuun juhannuspäivänä, lento lähtee aamulla Helsingistä, enkä pääse juhannusaaton työvuoron jälkeen Turkuun millään, jotta pääsisin lennolle ajoissa. Voi *****.

Kämppis laittoi viestiä, että Kelalta on tullut kirjeitä. Katsastin siis Kelan nettipalvelun ja siellähän se luki: vammaistuki on evätty. Eipä sillä, olihan jo lähtökohtaisesti harhaa ajatella, että 85% invalidi olisi vammaistukeen oikeutettu vammainen. Päätöksessä sanotaan, etteivät sairauden erityiskustannukset täyty - eivät kai, kun olen opiskelija, eikä mulla ilman vammaistukea ole varaa hankkia tarvitsemaani apua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ärh! Tiedän muutaman pienemmälläkin invaliditeetilla olevan, jotka saavat vammaistukea... Typerä Kela!

tyttism kirjoitti...

Ronja, älä muuta sano!! Onneks tänään tuli tieto, että saan ne kuljetuspalvelut (jee!) ja onneks NKLn Sari ja Minna jaksoivat jo tsempata. Täytyy vaan hakea uudestaan (ja hankkia uus lääkärintodistus), sitä ennen on edessä operaatio asumistuki. Toivon, että sit KUN se vammaistukikin myönnetään, se myönnettäis vähän pidemmäksi aikaa eikä vain vuodeksi kerrallaan, ei kukaan jaksa tällasta rumbaa joka vuosi.