sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Harjoittelen työnantajana toimimista.

Tänään on pyörineet päässä työnantajan vakuutukset, työterveyshuolto ja kesälomakorvaukset. Aamulla täytyy soittaa palkanlaskijalle vielä uudemman kerran ja tiedustella asioita. Phuuh.

Mutta hei, mainiointa on se, että pääsen kevään aikana kenkäostoksille, isoihin ruokakauppoihin, kävelylenkeille, saan lehtiä ja kirjoja saavutettavassa muodossa, menen myymään kirpparille ja vaikka mitä, mikä on tähän asti ollut aika hankalaa. Mainiota!

Kuoron kanssa oltiin kiertueella Turussa tänä viikonloppuna, laulettiin kahdesti Turun tuomiokirkossa, jonka kaiku kestää seitsemän sekuntia! Oli hienoa!

Viihdyn kuoroni kanssa niin kovin hyvin, että tänään kyllä suretti, kun kevätkausi loppui.
Kuorossa on niin mahtavia tyyppejä, joitain olen varmasti ohimennen maininnutkin. Kaikenlaista iloista ja hyvää on seurannut, avustajakin löytyi kuoron kautta ja tänään uskalsin vihdoin kysyä yhdeltä kuorolaiselta, voisiko hän ehkä auttaa viimeisen matikan kurssini kanssa. Toivottavasti aikataulut natsaa.

Nyt vielä tempaisen viime viikon luentomuistiinpanot, aamulla tämän kevään toiseksi viimeinen tentti Helsingissä!

2 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Olisi hienoa päästä laulamaan Tuomiokirkkoon, siis oikein esiintymään! Siellä on niin upea akustiikka ja pidän siitä kirkosta. Se on kaunis. No, olen muutenkin kirkkojen ystävä. Ainakin ulkomailla ne pitää kaikki kiertää.

tyttism kirjoitti...

Joo, kokemus oli vähän toista luokkaa kuin pienissä lähiökirkoissa! Olin yllättynyt siitä, että kirkossa oli todella lämmin, etenkin lauantaina, kun meidät laulajat oli valaistu, oikein hiki pukkasi. Kaiku oli aikamoinen.