torstai 27. toukokuuta 2010

Alkua ja lopun alkua.

Huomenna alkaa tämän kesän työt. Uusi seurakunta ja uudet kujeet. Kesän työtehtäväni käsittävät vain kolme rippileiriä ja niihin liittyvät ennakko-opetuspäivät. Nyt viikonloppuna on ensimmäinen ennakkojakso 28 nuoren kanssa. Odotan jo kovasti, sillä arki Helsingissä on kiihtynyt niin kovaksi, että halu astua ulos oravanpyörästä on suuri.

Iskä soitti eilen, että 13-vuotiaalla koirallani oli todettu kaulassa kasvain, joka painaa ruokatorvea. Koira on hyväntuulinen vanhuudenhöperö, mutta leikata ei enää kannata, kun mitään tuloksia ei voida luvata. Tänään isä soitti, ettei Nappi suostu syömään ja on kakonut pitkin päivää. Nyt on vain totuttava ajatukseen luopumisesta ja siitä, ettei koira välttämättä ole enää elossa, kun tiistaina menen Keski-Suomeen.

2 kommenttia:

Tiina Tee. kirjoitti...

Onnea kesän pestiin! :) Kun puihin ilmestyi lehdet munkin alkoi tehdä mieli leireille taas, mutta tää kesä menee sosiaalialan töissä... Riparikuulumisiasi jään siis odottelemaan :)

Ja eläimistä luopuminen ei ole kivaa :( Mun kissa on kadonnut, luultavasti mennyt metsään kuolemaan. Sekin oli jo 14, en edes ollut tajunnut, että niin vanha. Huomenna menen ensimmäistä kertaa vanhemmille niin, ettei kissa siellä enää ole. Surku-olo.

tyttism kirjoitti...

Musta on ihana mennä leirille, vaikka jännitänkin sitä, pitääkö nuoret musta ja tuleeko niiden kanssa toimeen. Saan iskältä mokkulan lainaan, joten riparipäivityksiä lienee tulossa.

Luopuminen on kamalaa.