maanantai 24. toukokuuta 2010

Päivä on pelastettu!

Aamulla soitin paniikkipuhelun TTY:lle. Kanslisti ei vastannut, mutta soitti takaisin tultuaan töihin. Tällaista palvelua ei saa Helsingissä. Pääsin kuin pääsinkin vielä keskiviikon tenttiin, mikä oli suuri helpotus. Nyt pitäisi vain oppia laskemaan.

Lauantaina yksi ystävä opetti minua laskemaan ja täytyy myöntää, että tulevalla opella oli oiva taito ajatella asiat useammalla eri tavalla. Kun olen vuosia junnannut samassa ajatuskuviossa, joka ei johda eteenpäin, on hurjan hyödyllistä kuulla sama asia toisin sanoin. Oivalsin monta kertaa! Toivotaan, että tentti menee läpi, voisi mennä ystävän kanssa vaikka tenttikahville.

Käytiin kuorokaverin kanssa punnitsemassa Läskillä lukutaitoa. Oma saldoni jäi 700 grammaan, mutta toivottavasti se pyöristyy yhteen kiloon ja lahjoituksena lähtee 15 euroa.

Yliopistolla oli ruokana lohikiusausta ja käytiin samaisen kuorokaverin kanssa syömässä paikassa, jonne en ennen ollut löytänyt. Kivaa! Sovittiin myös menevämme uimaan vielä ennen kuin minä kirmaan leireille ja hän arkeologisille kaivauksille Galileaan.

Viime viikot menivät Stora Enso -harjoitustyön parissa. Tehtiin nelihenkisessä ryhmässä tiukalla aikataululla 53-sivuinen harjoitustyö strategisen johtamisen kurssille ja nähtiin todella paljon vaivaa ja hermoiltiin tiukkaa arvostelua ja kilpailuhenkistä ja toisinaan murskakritiikkiä jakelevaa seminaariryhmää. Pakerrus kannatti, saatiin työstä koko seminaarin paras arvosana!

Nyt palaan matematiikan pariin, jos se tentti vaikka menisi tänä vuonna läpi.

7 kommenttia:

Milka kirjoitti...

Hitto kun en ollut aikaisemmin kuullut tosta läskillä lukutaitoa kamppanjasta. >:( Olisin saanut lahjoitettua 150 euroa. Miksei kukaan kertonut minulle? Vaikka useampi tiesi omasta painonpudotus projektistani :S

tyttism kirjoitti...

Voi ei Milka! Ootko sä laihtunut meidän keväisestä junamatkasta noin paljon? Hui!

villasukka kirjoitti...

Tutkiskelin uusia blogeja ja osuin tänne siun blogiisi, kommentoin käydessäni täällä, aivan mukava blogi.
Paljon kauniita kesäisiä terveisiä.

Milka kirjoitti...

No mun tavoitteena oli laihtua se 10 kg ja olin silloin helmikuussa reilussa puolessa välissä :) Joillain sivuilla luki, että 28.1. alkaen on voinut käydä punnitsemassa, mutta Kansanterveyslaitoksen sivuilla luki kuukautta myöhemmin, mutta ei se 75 euroakaan huonosti olisi ollut. Hemmetti!

tyttism kirjoitti...

villasukka, tervetuloa, tule ihmeessä toistekin!

Milka, tosi harmillista!

mizyéna kirjoitti...

Mun serkkukin oli osallistunut tuohon Läskillä lukutaitoa kampanjaan. Hieno juttu!

tyttism kirjoitti...

mizyena, se on ihan nerokas kampanja ollut! tekis vähän kyllä mieli tietää, että kenellä kummalla on varaa laittaa kymmeniä miljoonia euroja kerralla hyväntekeväisyyteen :)