lauantai 22. toukokuuta 2010

NuDe, nuoruusiän dementia.

Olen itselleni niin vihainen, huomasin juuri unohtaneeni ilmoittautua kanditutkinnon kahteen viimeiseen tenttiin! Muuten tässä ei olisi mitään, mutta nolointa on, että värväsin kuorokaverini J:n tukiopettamaan matematiikkaa, jotta selviäisin keskiviikon koitoksesta. J oli paras mahdollinen tukiopettaja, oivalsin vaikka mitä ja nyt kävi näin. Soitin pikapuhelun R:lle, sain sihteerin numeron ja aion soittaa maanantaiaamuna ruikutuspuhelun - josko sentään matematiikan tentti olisi pelastettavissa. Voi surkeuksien surkeus!

Käytiin S:n kanssa uimassa ja paljastui, että lähiuimahallini onkin todella lähellä! Lauantai-iltana saimme myös pulikoida ihan kaikessa rauhassa, tämä täytynee ottaa viikoittaiseen ohjelmaan. S. opetti rintauinnin tekniikkaa ja vesijuoksimme toista tuntia. Pohjakuntoni on olematon.

6 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Toivottavasti pääset tenttimään, kyllähän se harmittaa ihan vimmatusti, jos on prepannutkin noin kovasti. Pidetään peukkuja.

tyttism kirjoitti...

Niinpä! Aion olla huomenna surkea, mutta päättäväinen puhelimessa, josko se tehoaisi. Ympäristöoikeuden tentti jää nyt väkisinkin syksyyn, mutta toisaalta se on ihan ok, ei mun kandin papereillani niin kiire ole.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluan nimenomaan vesijuoksemaan, siinä voi samalla juorutakin! Tosin mä en voi ymmärtää sitä miten se vyö tuntuu kannattelevan hyvin selvästi minua raskasrakenteisempia juoksijoita, mutta ite meinaan upota ellen polje vimmatusti...

-Apteekintäti N

tyttism kirjoitti...

Uimahallissa oli sellanen setä, joka pisti juosten suunnilleen ompelukoneen tahtia ja näytti TODELLA vihaiselta! Voisko vyön kannatteleminen johtua siitä, että ainakin mua kannattaa myös kaikki rasvakudos, mitä sussa ei oo tippaakaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Eli toivoa on siihen et ens maanantaina kellun paremmin :) Lihaksia on tainnu kadota sitten viime uimisen...

-Apteekintäti N

tyttism kirjoitti...

Voi olla :D