keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Ripari 2. Päivä 2.

Touhukas päivä.

Vaikka söin sinällään samoin kuin eilen, oli saldona 1000 kcal enemmän kuin eilen. Olen järkyttynyt :D Syytän lounaslasagnea ja päivällispitsaa. (ja jälkkärijäätelöä, mokkapalaa sekä suklaaanukasta) Kiloklubista lisää myöhemmin.

Testattiin tänään iltaohjelmana uudessa Ihan sama -riparikirjasarjan opekirjassa ollutta The Peliä. Se toimi loistavasti, laitan kuvasaldoa niinikään loppuleiristä.

Huomenna opetan vielä Jeesus Kristus & ylösnousemus -tunnin ja sitten viimeiset kolme päivää toimin vain valokuvaajana ja vedän lonkkaa laiturilla. Sellaista se on, tämä kesäteologin elämä ;)

2 kommenttia:

Mii kirjoitti...

Mukavaa riparielämää sinne ja kerro siitä Kiloklubista lisää, kun ehdit. Itselleni on kertynyt hävettävän paljon painoa töihin siirtymisen myötä parissa vuodessa. Kokeilin Keventäjiä talvella ja kyllähän se toimii, kun sitä vaan jaksaa noudattaa. Mutta jotenkin mennyt motivaatio kevenemiseen. Viihdyn ihan hyvin tällaisena kuin olen, lievästi ylipainoisena. Lenkkeillyt olen nyt kesällä kovasti, mutta painoon se ei kyllä ole vaikuttanut. Mutta mielummin hyväkuntoinen läski kuin huonokuntoinen kuikelo :)

tyttism kirjoitti...

Kiitos, leirielämä on kivaa, mun opetusosuudet on ohi, nyt kaksi päivää vaan hengailua!

Juttua Kiloklubista tulee, lupaan!