keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Leiri 1. Päivä 3. LeDe - LeiriDementia.

Pastori unohti antaneensa luvan yhdelle poikaystävälle tuoda tavaroita leiriläiselle. Meille kantautui vain tieto pihassa olevasta ulkopuolisesta autosta ja survoimme nurisevat teinit sisätiloihin, kuten ulkopuolisten tullessa on tapana. No, väärä hälytys.

Minä huomasin päivällä, että minun hommiini kuuluu huominen Pyhä Henki -oppitunti, jota en ollut aiemmin huomannutkaan. Hupsis.

Iltaohjelman jälkeen suorin suorinta tietä kammariini viimeistelemään iltahartauden ja missasin siten opettajien ja isosten palaverin. Oho.

Reggaejammailut pastorin seurassa jatkuvat edelleen. Herra on mun moottori ja silleen!

Iltahartaudessani meidän hulivilit
A. lauloi ilman säestystä
B. kuunteli pitkän puheen
C. ottivat toisiaan kädestä kiinni ilman hälinää
D. olivat HILJAA hartauden lopuksi
E. kuuntelivat pitkän laulun levyltä!
Ohhoh! Kauhusta kangistunut nuorisotyönohjaajakin oli iloisen järkyttynyt siitä, että lapsukaiset ylittivät itsensä.

Leiriolympialaiset yhdessä kehitysvammaisten leirin kanssa sujuivat mitä mainioimmin. Erityisesti muutama joukkue oli kehittänyt ryhmähengen huippuunsa, kannustusta ja ohjeita riitti puolin ja toisin. Meidän frisbeerastimme oli ison puun alla. Vain kolme lasta (45:stä) kiipesi puuhun.

Minun oppitunnillani ensimmäinen sankari kyseli taukoa, kun tuntia oli mennyt kolme (3) minuuttia. Tauon jälkeen käsittelimme ylösnousemusta ja ylösnousemuskertomuksia evankeliumeissa enkä enää jaksanut nähdä punaista, kun pojat kertoivat laveasti, miten "kolme muijaa meni kattoo sitä Jeesust ku se oli delannu". Tällä leirillä käytetään aika ronskia kieltä ja sellaisia välimerkkejä, joita en itse välittäisi käyttää.

Leirillä on edetty vaiheeseen, jossa aamulla ensimmäisenä stailataan poikien tukat noin litralla hiuslakkaa - missäpä muualla kuin tyttöjen puolen aulassa. Nyt meillä on sitten sisällä ihan oikea luistinrata! Terveiset vaan O:lle - kyllä ne liukkaat läiskät meidän keittiön lattiassa varmaan tulee jostain kosmetiikkakemikaaleista :D

Hyttyset syö elävältä.

Kasvisruuissa ei ole proteiinia, paitsi tänään oli omatekemiä pinaattilettuja koko leirille, nam! Sen sijaan kalaa on ollut minulle melkein joka päivä, tänään jopa molemmilla aterioilla. Olen myös malttanut olla santsaamatta kaikilla muilla aterioilla paitsi iltapalalla.

Ei kommentteja: