lauantai 26. kesäkuuta 2010

J niin kuin juhannus.


Kotona kökkimisen sijaan minut houkuteltiin Helsingin seurakuntien Mustasaareen. Sinne tuli myös runotyttö E., laivastomies (jonka titteli on oikeasti takuulla jotain ihan muuta!) K., teologi H. ja oli siellä muitakin kuorotuttuja.


Saimme pullaa ja pääsimme syömään sitä salaiseen soppeen, jossa oli tilaa ja leppoisaa. E. soitti juhannusmusiikkia tinapillillä ja puhuimme teineistä ja Afrikasta ja Utön lomamatkastani ja siitä, mitä siellä voi tehdä. Sitten ostimme kylmää makkaraa ja H sytytti grillin ilman tulitikkuja ja näin oli meidän kasvissyöjien kesä kruunattu.

Kotimatkalla nähtiin ranta, ehkä Seurasaaren ranta, jossa oli kokko ja musiikkia ja ohjelmaa ja kymmeniä veneitä kerääntyneenä ympärille katselemaan. Vähän niinkuin muumeissa, oliko jopa muumien juhannuksena.


Kävelin kotiin, katselin maisemia ja taloja.

***

Nyt pyörii pyykki, tänään pitää tehdä Changemaker-juttuja ja valmistella huomenna alkavan riparin tunteja (käskyt-tunnin toteutukseen otan ideoita vastaan!). Leirikamojenkin pakkaus odottaa.

Houkuttelin J:n taas pullalla kylään, lupasi tulla vaihtamaan kitaraani kielet ja virittämään sen. Täytyy toivoa, että löydämme yhteistä aikaa jostain välistä, kun J tekee leirityötä myös.

2 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Mustasaaren pullat, NAM!

tyttism kirjoitti...

Todellakin!