torstai 25. joulukuuta 2008

Ilmeisen kiltti ihminen!

Joulupukille esittämäni toive (Fjällrävenin Kånken-reppu) ja vienot vihjaukset (ei mitään turhaa tavaraa) sekä kuultiin että ei kuultu.


Kuten kuvasta näkyy, olen ilmeisesti ollut tosi kiltti, sillä Ikean kassia lukuunottamatta juuttisäkki sisältöineen tuli pukin mukana! Määrällisesti siis paljon kaikkea, mutta turhaa ei kyllä juurikaan. Se keltainen on toivomani reppu, nyt voin kiikuttaa moneen kertaan paikatut, nurkissa lojuvat eteenpäin. Pukkini oli mitä ilmeisimmin käynyt Ekolossa, sain sieltä kynttilöitä, teetä, kaulakorun, tuon ison juuttikassin ja hauskan puisen, vaihtopäisen tiskiharjan. Lisäksi sain pari kirjaa (50 syytä ostaa Reilua Kauppaa!), yhden äänikirjan kahtena kappaleena (mun makuni on ilmeisen ennustettava), villasukkia, tavallisia sukkia, kaksi pipoa, suklaata...

Nyt voin paljastaa, mitä pukinkonttiin lähti tältä suunnalta. Äidille ja miehelleen meni Entisten nuorten sävellahjan CD, jota entiset nuoret ovat antaneet myös toisilleen, sillä se oli loppu todella monesta kaupasta. Miehen pojille annoin veljeni kanssa suklaata, O-mummille sunnuntaikalenterin, joka jäi hieman kesken. Siitä bloggaan varmaan vielä erikseen, se oli kovin mieluinen sekä minulle että vastaanottajalle. Veljilleni annoin K:lle t-paidan ja kierrätyskravatin ja hammasharjan vaihtopäineen, M:lle Thorpe-pipon ja hammasharjan vaihtopäineen ja S:lle kirjan. Iskä sai kaksi pulloa Reilun Kaupan viiniä ja vaimonsa villasukat, joita täällä aiemmin jo esittelinkin. Mummolan väki sai valtavan vuoren korvapuusteja ja jarrumattoa, joka laittaa räsymattojensa alle.

Ei kommentteja: