tiistai 9. joulukuuta 2008

Pommin jäljiltä.


Voisi kuvitella, että se San Diegoon tipahtanut hävittäjä olisi käynyt täälläkin. Miten sairasloman aikana tavarat ovatkin lisääntyneet keskenään näin villisti?! Kotini on kuin pommin jäljiltä, en löydä mitään, enkä saa asioita aikaiseksi, kun on niin kauhea sotku. En jaksanut kääntää kuvaa, kuvatkoon outo kuvakulma kaoottisuutta myös..

Ostin tänään kenkiini luistonestojärjestelmän 27 eurolla ja lisää lääkkeitä. Olin siis aamulla taas TAYSissa, laserointia lykättiin, koska silmän pinta on edelleen rikki ja samea. Mutta ihanaa on se, ettei mun tarvitse enää laittaa tippoja 26 kertaa päivässä kuten vielä eilen, vaan 11 kertaa riittää!

Ollaan naapurin T:n kanssa vietetty Paskat miehet -teemapäiviä, haettiin toissailtana kolme leffaa ja ruuaksi on tarjoiltu kasvislasagnea (6-8 hengen annoksesta on syönyt 4 henkeä, jäljellä vielä kaksi kolmannesta...), joulutorttua ja glögiä! Fiilistelkää, fiilistelkää! Kuvat googlesta.

Syksy New Yorkissa.

Holiday.

Mona Lisa Smile.

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Anteeksi mutta oliko teemapäivät "Paskat miehet" vai "Paskat leffat"... ;) No, Mona Lisa Smile oli ihan katsottava, mutta Holiday oli jokseenkin sietämätön Kate Winsletistä ja Jack Blackista huolimatta. Olenkin ollut jopa lievästi pahastunut siitä, että The Holidayta myydään tuplapakkauksessa maailman ihanimman elokuvan, Love Actually, kanssa. :)

tyttism kirjoitti...

No siis meille meinasi käydä köpelösti, mut löytyi noista leffoista onneksi kaikista myös paska mies :) Love Actually oli muistaakseni ihan ok, Holidayssa on ihana brittimökki, KW ja JL on kivoja, etenkin jälkimmäistä katselee ihan ilokseen. Syksy New Yorkissa ei ole vielä oikein saanut kategoriaa, sen alku on todella tökerö ja outo, mutta keskivaiheilla se on ihan kiva ja jotenkin tykkään sen visuaalisesta ilmeestä. Gere on kyllä aina yhtä ällö.

Anonyymi kirjoitti...

Parasta noissa leffoissa oli ehdottomasti se brittimökki. Ja JL:n tyttäret. :)