perjantai 12. joulukuuta 2008

Korvattu mainos.

Tämä ei ole maksettu mainos, mutta korvattu mainos kylläkin. Matkavakuutukseni on Eurooppalaisesta, josta olen ystäväni V.:n kautta kuullut tähän asti vain hyvää ja olen kokenut, että siellä tehtävät päätökset ovat järjellä tehty.

Tänään soitti samaisen firman täti ja kertoi, että sairastumisen takia peruuntunut Ranskan matka korvataan lentojen osalta, mikä oli alkuperäinen tavoitekin, kun korvauksia hain. Sen lisäksi täti ilmoitti, että koska sairastumiseni oli yllättävä jne., he korvaavat myös sairaala-, lääkäri- ja lääkekulut 120 päivän ajalta. Olen niin onnellinen, sillä olen käyttänyt rahaa sairaala- ja lääkärimaksuihin kahden kuukauden aikana lähes 400e, lääkkeisiin noin sata euroa ja lisäksi lääkäritaksimatkoihin muutamia kymmeniä euroja. Täytyy myöntää, että opiskelijabudjettiin on huomattava helpotus, että saan nuo rahat (ja seuraavien kuukausien kulut) takaisin.

Voin siis lämpimästi suositella Eurooppalaisen matkavakuutusta!

3 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Ohhoh, tosi hyvä juttu! Mä en saanut mitään viime vuonna mutta olikin ifillä vakuutus. Ja tulkitsivat että sairaus oli alkanut jo kotimaassa vaikka siis vain kävin lääkärissä eikä silloin mitään vielä todettu. No, sain kuitenkin parisataa euroa sairaspäivärahaa, jotain hyötyä kuulua duunin sairaskassaan jonka jäsenmaksu on 17€ kuussa...

Riikkis kirjoitti...

Tosi hieno juttu!

tyttism kirjoitti...

Joo, niin on! Tämän viikon urakka onkin sitten kaivaa esiin kaikki kuitit, listata ostetut lääkkeet (kuulemma korvaavat, vaikkei kuittia olisikaan enää tallessa) ja tulostella maksukuitteja verkkopankista. Päätin, että maksan alkuvuoden opintorahaa takaisin kuukauden tai pari, kun näistä rahoista nyt kuitenkin jää säästöön.