lauantai 6. joulukuuta 2008

Sairaslomatuotoksia ja häähumua.


Sain viimein pääteltyä pukinkonttiin nämä sukat, jotka ovat Made By Myselfin Tikrun ohjeella valmistetut. Lankana oli ihan tavallinen ruskea Nalle. Parempia kuvia mallista löytyy täältä
ja täältä.

Tänään myös naitettiin iskä ja M. :) Vihkipari ("nuori"pari) ja mummolan asukit lähtivät tavallisella taksilla, me taas odottelimme omaa tilataksiamme puolisen tuntia. Kotona syötiin siikatartaria, poroa, kaikenlaisia kasviksia ja jälkkäriksi Oulusta saakka tilattuja kakkuja. Sokerihumalassa innostuimme sitten ja vanhatkin nuortuivat. Esittelin ensin miten lusikan saa roikkumaan nenästään, jonka jälkeen ukki kertoi lapsuudenleikeistään. Kokeilkaapa kotona seuraavia! Tulitikkukisa. Kaikille osallistujille aski tikkuja, tarkoituksena saada kiinnitettyä mahdollisimman monta naamaansa. Kun tikun katkaisee ja katkaistua päätä painaa ihoon kiinni, se tosiaan tarttuu!

Reikä kädessä. A4-arkista tehdään putki, joka asetetaan kaukoputkeksi oikein silmän päälle. Otetaan kiintopiste. Vasen kämmen vasempaan silmään kiinni. Vie vasenta kättä putkea pitkin kauemmas silmästä, muista katsoa kiintopisteeseen koko ajan. Vasempaan käteen ilmestyy reikä. :) Tai näin minulle kerrottiin, itse en temppuun kykene.

2 kommenttia:

Sankkue kirjoitti...

Voi ku sais itekki joskus aikaseksi esim. käsitöitä. Harmi vaan että minun käsityötaidot ei ole ainakaan periytyny mummolta.. Oijoi, häät oli varmaan ihanat! Missä ne meni naimisiin? :)

tyttism kirjoitti...

Ihan meidän lähikirkossa. Käsitöitä voi oppia! Kandee alottaa jostain helposta, haepa kirjastosta vaikka Anu Harkin Puikoissa-kirja, siinä on tosi kivoja ja helppoja ohjeita, mä oon tehnyt esim. mörkötyynyn, jossa ei tartte tehdä kuin suoraa :)