perjantai 23. lokakuuta 2009

Postia Clothkitsiltä!

Minulla oli lapsena kissapehmo, joka oli vain kisan muotoon ommeltu, itse kissa oli printattu kankaaseen. R törmäsi taannoin samalla idealla toimivaan (tai kenties samaan?) brittikauppaan, josta nyt sitten tilasin vihdoin viime viikolla liudan hameita - itse ommeltavaksi.

Palvelu oli hyvää ja nopeaa, sain postikulusekoilun vuoksi ylimääräisen neulatyynyn ja mukavaa mailia kaupan pitäjältä. Tänään tuli itse paketti.


Brittityyliin tavara oli kääritty silkkipaperiin. Jokainen hame tarvikkeineen oli viikattu ja nyytti solmittu silkkinauhalla, jossa myös tuumissa toimiva mittanauha, kekseliästä!

Hameita tuli neljä, ihanissa kuoseissa, esittelen niitä sitten valmiimpana lisää.

Ja kauppa löytyy siis täältä.

2 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Ooh! En malta odottaa nähdä mitä olet tilannut, tekis mieli vähän itekin. Mutta on jo niin monta keskeneräistä tai ei ees alotettua ompeluprojektia ;)

Meidän äiti osti jostain kaupasta yhdessä vaiheessa semmosia ompelupakkauksia joissa oli just valmiiks leikatut kankaat ja muu materiaali. Mun punaisen takin napit on peruja semmosesta setistä.

tyttism kirjoitti...

Mä luulen, että ompelen näitä pikkuhiljaa, tai mummi ompelee, kummin vaan :D mutta yhden sellasen ihanan tilasin, jonka säkin varmasti oisit tilannut :D täytyy katsoa, jos ehtisin mummolaan ennen Euroopan reissua, voisin laittaa sen sitten reissuvaatteeksi päälle.