perjantai 5. maaliskuuta 2010

Minä lähden Pohjois-Karjalaa... eiku.

Lappiin! Maanantai-iltana VR:n suosiollisella (kröhöm) avustuksella aion viedä vihdoin ja viimein korvauspyyntölapun lippuluukulle ja suunnata itse junalla kohti sitä pohjoisinta pohjoista, jonne tässä maassa vain on mahdollista päästä. Ennen lomaa pidän vielä syntymäpäiväjuhlat, kestitsen toistakymmentä ystävää (älkää nyt odottako mitään kulinaarista erikoisuutta, erikoisuusosuuden saa hoitaa sauna) ja väännän 12 sivua tekstiä kuuden kirjoitelman muodossa. Voi työ ja tuska, sanon minä! Mutta olen sitten ainakin lomani ansainnut.

Mitään asiaahan minulla ei oikeastaan teille ole kertoa. Kiirettä riittää, tenttejä on ollut ja tulee olemaan, opintopisteitä ei ole juuri ollut, mutta toivottavasti tulee olemaan...

Mikäli maailmanparannus kiinnostaa, niin Changemaker-viikonloppu on taas 19.-21.3., tällä kertaa Sauvossa ja ilmoittautua voi 10.3. saakka. Lisää tietoa täältä. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Viikonlopulla on hintaa 20e ja matkojen omavastuu on 30e. Turusta bussikuljetus. Ohjelmassa ajankohtaista asiaa kehitysmaiden velkaongelmasta ja ruokakriisistä, kankaanpainantaa ja hauskanpitoa yhdessä ja totuttuun leireilytyyliin - paljon hyvää ruokaa!

Ei kommentteja: