keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

ἡ νίκη!

Täytyy kyllä kertoa, että Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa on töissä aivan mieletöntä porukkaa, etenkin eksegetiikan laitoksella ollaan todella ystävällisiä ja avuliaita. Tein kreikan lopputentin yli kuukauden etuajassa intensiiviryhmäläisten rästikerralla ja tiedustelin oman ryhmäni opelta, JK:lta, että tulevatkohan tulokset ensin ilmoitustaululle ja vasta sitten verkkoon - ilmoitustaulujen etsiminen ja selaaminen on aika hidasta suurennuslasilla. Toivon saavani tiedon siitä, mille ilmoitustaululle tulokset tulevat, mutta sen sijaan JK sanoikin poimivani tenttini itselleen, tarkastavansa sen ja toimittavansa tuloksen suoraan minulle. Tänä aamuna sain sen tekstiviestillä! Siis tekstiviestillä!

No, joka tapauksessa nyt on voittajafiilis, arvosana 5 ja voin jättää kreikan luennot loppukevään osalta. Vaikka ihan kauheasti tekisi kyllä mieli mennä vielä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

JEIJ! vähänkö sä oot hyvä!
-V

Elina Koivisto kirjoitti...

Mahtavaa! Tosi hieno juttu! Ja JK on kyllä huippuope!

tyttism kirjoitti...

V, mahtavaa, todellakin!

Elina, niin on, ihan ehdotonta huippua Helsingin Yliopistossa! Toivottavasti pääsen ensi vuonna jollekin kivalle tekstikurssillekin vielä.

Kirjailijatar kirjoitti...

Onnittelut!! Minä en tainnut aikoinaan saada kovinkaan monesta kursissta viitosta. Aihetta ylpeyteen siis! Ja kyllä ihmiset osaavat olla avuliaitakin ja ystävällisiä, eivät tosin kaikki.

tyttism kirjoitti...

Kiitos! Minäkään en ole kovin monesta saanut, tosin teologisessa opintomenestys on kauttaaltaan kyllä parempaa kuin teknillisessä yliopistossa oli, joten ehkä olen oman alani nyt löytänyt. Ihmisistä yllätyn melkein päivittäin, sekä hyvässä että pahassa.