keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Kummallisuutta ja arvontaa.


Sain tänään postissa laskun, josta kuva ohessa. Äkkiseltään se näyttää ihan tavalliselta, mutta kun asiaa tutkii tarkemmin, saattaa huomata jotain outoa. Kuori oli nimittäin auki. Vahinkojahan sattuu, se on ihan ymmärrettävää - mutta kun tähän talouteen tuli myös eilen lasku aukinaisessa kuoressa! Kenties tämä on jokin uusi muotivillitys, itse en kyllä kovasti diggaile.

Herttainen julisti blogissaan arvonnan, josta voi voittaa tosi kivan näköisiä magneetteja, mm. muumeja!

Tänään taas istuttiin iskän kanssa silmäpolilla päivystystapauksena ja luettiin kolmen tunnin odotuksen kunniaksi vino pino lehtiä. Suomen Kuvalehden Jyvät ja akanat tarjoavat toisinaan mainioita helmiä. Puutarhan mainoksesta oli lainattu ilmoitus tyyliin: "Tarjolla uusia kesäkukkia! Pyynnöstä istutamme asiakkaan ruukkuun!" Niin minkä istutatte?!

Silmänpaineet oli normaalin rajoissa, 21, mutta silmä on ärtsy. Mutta jos lisätään tulehdusta estäviä lääkkeitä, ne nostaa paineita ja jos paineet nousee, saattaa kaikki mennä pipariksi. Nyt on siis taas uudet napit ja tipat. Kun tieto meni TAYSiin, tahtoi ne nähdä mut mahdollisimman pian, joten nyt mennään perjantaina sinnekin ja ehkä vielä uudestaan ensi viikon torstaina. Ilmeisesti sairaalamaksujen katto on kalenterivuosittainen 590e, saa nähdä meneekö se rikki ennen kuin vuosi vaihtuu.

Mummolan päivähoitolaan päästessäni mummi oli liidunvalkoinen ja sanoi verenpaineen heitelleen 75 ja 200 välillä koko aamun ja sydämen pompotelleen. Mutta kun terveyskeskukseen ei voi lähteä lääkäreitä vaivaamaan, aaaargh. Vielä jonain päivänä se kuolee käsiin. Muuten siellä on varsin leppoisaa, ruoka on hyvää (ja sitä on riittävästi, onhan se sentään Mummola) ja päivien touhuista bloggaillen tulevina päivinä tai viikkoina lisää.

edit 21.04. Unohdin kertoa, että mun näöntarkkuus katsottiin tänään ilman mitään vahvuuksia, kun sairaanhoitaja ei ihan käsittänyt ettei mulla ole oikeasti vahvuuksista mitään tarkkaa käsitystä nyt tän leikkauksen jälkeen. No, ilman linssejä sain tulokseksi osittaisen 0,6. Viikko sitten TAYSissa vahvuuksilla 0,5 osittain ja kolme viikkoa sitten ennen ongelmien alkamista omilla laseillani 0,7. Tää tuntuu todella friikiltä.

4 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Kyselit siitä blogilistasta mun kommenttiboksissa... Siinä on se hyvä puoli että mäkin ehkä muistaisin käydä täällä joskus jos näkisin päivitykset listalla ;)

Ja ihan hauska on seurata niitä tilastojakin, vaikka se on mulle ainakin toisarvoista. Näppärää on se että kaikki blogit voi lukea yhden sivun kautta.

tyttism kirjoitti...

Herttainen, mä vakavasti harkitsen sitä listaa kyllä! Sua ei siis arveluta ne tekijänoikeuksista kohutut jutut?

Kaura kirjoitti...

Minä oon pysynyt koko ajan blogilistalla, kun lista muutti käyttöehtojakin selkeämpään suuntaan. Kantsii kurkata ne käyttöehdot ja liittyä, jos ei tunnu liian epäilyttävältä! On se aikas kätsä, joskin kyllä nuo rss-feeditkin toimivat.

Herttainen kirjoitti...

Niin kuin Kaurakin kirjoitti, niin niitähän selvennettiin ja mun mielestä ne on nyt ihan ok.