tiistai 6. heinäkuuta 2010

Päivän asu :)

Tässä blogissa on esitelty päivän asuja kovin harvoin. Syitä on monia, yksi suurimmista varmasti kamerattomuus ja se, etten useinkaan erityisesti panosta asuihini. Harvinaista herkkua siis! Nyt kun vielä oppisi peittämään tuon naamataulunsa jotenkin järkevästi ja ottamaan itselaukaisijalla järkevästi rajautuvia kuvia, niin tätä voisi harrastaa useamminkin.


Legginsit: äitin ostos Stockalta joskus toissavuonna
Mekko: Indiskan alerekistä
Paita: New Look, Lontoo

PS. Tukka sai kyytiä!

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Vau, tukka tosiaan lähti! Näyttää sopivan sinulle ihan älyttömän hyvin. Minä en osaisi kuvitella itseäni noin "paljaana" :)

tyttism kirjoitti...

Kiitos! Siilitukka on mun ehdoton lempparini, vaikka se edelleen herätääkin vähän liikaa huomiota ja kysymyksiä ihmisissä. Paljas tämä onkin - päänahka kärvähtää helteellä helposti jos ei ole lakkia päässä ja esim. kallon muoto ja hiuspohjan kunto kyllä paljastuu kaikelle kansalle.

Puuvis kirjoitti...

Hei Sinulle,

olen joskus eksynyt tänne blogiin ja päätin nyt jättää kommentin, koska myötäelin riparijutuissasi niin että hihitin vissyveden nenän kautta pöydälle. Kiitos siis hyvistä hetkistä.


Siilitukat on aina ihania. Todellakin sopii sulle, siitä olen samaa mieltä Kirjailijattaren kanssa.

tyttism kirjoitti...

Hei Puuvis ja kiva kun kommentoit! En ole näiltä myöhemmiltä leireiltä enää jaksanut kommentoida, täällä riemua on aiheuttanut lähinnä teinityttöjen kokovartalopeilin kaipuu sekä se, että isospoika eilisessä iltaohjelmanäytelmässä vihki toiset isoset mustassa stolassa ja lopetti vihkimisen kehoitukseen: "voit nyt kärsiä morsianta!", jota seurasi norsukärsäilyä :) Toivottavasti vissy ei kirvellyt kovasti!

Siilitukkakuvia yritän ottaa jatkossa lisää, tykkään itsekin kovasti!