tiistai 26. tammikuuta 2010

Nukkumatti on paennut.

Koulu ja muut jutut valvottavat, mutta tällä hetkellä elämä on ilahduttavaa ja täynnä monenlaista uutta.

Lainaksi saamani kirja pisteiden opettelua varten aiheuttaa riippuvuutta, hiplailen kirjan sivuja kunnes sormet kihelmöivät ja kaikki kirjaimet tuntuvat samalta.

Viime kesän työkaveri V. vei minut kahville tänään ollessaan vapaapäivien vietossa pääkaupunkiseudulla. Oli tosi mukavaa nähdä, sain veljellisiä neuvoja nukkumatin etsintään ja monta mukavaa hymyä ja naurua. Körtit vaan on mun lemppareita, ja V. on kyllä ihan harvinaisen helmi.

Puhelimessa on tullut turistua viime aikoina ihan hämmentäviä määriä. Olen tekstiviesti-ihminen, mutta nyt maratonit ovat olleet in jo kummallisen pitkään. Totisesti toivon, ettei kännykkä säteile mitään vaarallista! Kuusi vuotta palvelleen luurin toinen akku alkaa vedellä viimeisiään, saa nähdä koska on uuden hankinta edessä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pistätkö mulle vaikka sähköpostilla postiosoitteesi, niin voin alkaa niitä pistekirjeitä rustailemaan? :D Olikos ne sallitut kirjaimet nyt a, u, k, l, m ja n? Saisit luvan opetella vähän useamman vokaalinkin...

tyttism kirjoitti...

Joo, tai jos laitan naamakirjan inboxiin? myös e ja v käy, heh. lunttasin postin sivuilta, se "pistekirjoitusta" pitää kirjoittaa postimerkin paikalle ja kuori pitää jättää auki, epäilyttävää!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, pistekirjeitä on tullut joskus läheteltyä. :D Mutta jos olen niitä kuoreen laittanut (tai saanut muilta kuoressa olleita kirjeitä), niin ei niitä ole kyllä auki jätetty... Yleensä olen vaan taittanut pistepaperin puoliksi ja pistänyt niitillä kiinni.