sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kertausharjoitukset! Rippikoulun!

Helsingin seurakuntayhtymän opiskelijatyö järjesti opiskelijoille ja nuorille aikuisille Rippikoulun kertausharjoitukset -viikonloppuleirin Mustasaaressa. Formaatti oli kopioitu suoraan rippikoulusta, menetelmät ja aiheet, sketsit ja iltaohjelmat, musiikki ja hartauselämä. I-ha-naa. Taas tuli todistettua, että hyvä ja toimiva kaava toimii kyllä iästä riippumatta. Ryhmähenki oli alusta alkaen hyvä ja sain käydä rauhallisia keskusteluja, vaikka ihmisiä oli monenlaisista taustoista ja näkemyksistä. Nautin niin suunnattoman paljon, etten olisi ikinä osannut kuvitellakaan moista. Lauantaina näimme loistavaa bibliodraamaa, esittäjän mielikuvituksella höystettyä Raamatun kerrontaa siis ja puhuimme Jeesuksesta. Ja mitäpä olisi rippileiri ilman seksi ja seurustelu -työskentelyä.

Kaikkein ihaninta oli kuitenkin taas kerran se palautelappu, johon muut leiriläiset saavat kirjoittaa positiivista palautetta. Luin oman lappuni vasta kotona ja mietin, olenko todella niin mainio tyttö ja tyyppi, kuin mitä paperi antaa ymmärtää. Kiitos <3

5 kommenttia:

Flora kirjoitti...

Voi! Kateeksi käy! Kukahan järjestäisi rippikoulun kertausharjoitukset meille varhaiskeski-ikäisille? :-)

tyttism kirjoitti...

Ei muuta kuin oman seurakunnan aikuistyön pastorille toivetta esittämään! Luulis olevan kysyntää, valmis ruoka nenän edessä, aikaa olla ja osallistua, hiljentyä ja hihittää.

Flora kirjoitti...

Niin, kun olisi se aikuistyön pastori... tällä hetkellä aikuistyö ei ole kenenkään vastuulla! Ehkä sitten ensi vuonna, kun on uusi uljas isompi seurakunta.

Riikkis kirjoitti...

No kai te ees härösitte siellä? Karkailitte yöaikaan käytävälle ja hihittelitte tyttöporukassa pojille? Pojat suihkutti Axea niin että astmaatikot pyörtyy ja elvistelivät laiturilla?

tyttism kirjoitti...

Flora, ohhoh! No toivotaan, että koittaa aika parempi!

Riikkis, noooo - yöllä me nukuttiin! Ja kahdet päikkärit päivässä! Mutta ohjelmassa oltiin kyllä tosi hulvattomia, lasketaanko se? :)