lauantai 21. elokuuta 2010

Syömään!

Yleensä ei näin paljon perunaa, halloumiakaan en ole hetkeen muistanut ostaa. Lautanen on kirpputorilöytö länsirannikolta, niitä on yhteensä kolme ja maksoin 0,5-1,5e/kpl.

Tomaattipastaa Tammisaaressa, Cafe Sillen oli mitä parhain kesäravintola! Emäntä puhui ruotsia ja englantia ja spontaanisti matkaseurani S:n kanssa valitsimme englannin. Voi nolo! Jälkkäriksi ihania luumuja ja kaupan päälle yksi pallo Papagallon jädeä :)


Saman reissun edellinen stoppi oli Neljän tuulen tuvalla Hangossa. Leivokset identtisiä niiden leivosten kanssa, joita iskän kanssa reissatessa ehkä kymmenen vuotta sitten nautittiin. Paikka kaunis, syötävät kalliita ja imeliä ja palvelu ei mitenkään kauhean erikoista...

Kotioloissa syön paljon salaattia, puuroa ja keittoa. Tässä pinaattikeitto, luomuleipä, punaleimaemmental ja tomaatti.

Tässä teille vähän kuvamaistiaisia kesän ruuista.

Pistekirjoituksen opettelumotivaattorikseni ilmestyy sopivasti vegaaninen keittokirja, jota useampi näkövammainen toivoi käyttöönsä. Mainiota! Soijattoman ja pähkinättömän toivossa on hyvä elää.

2 kommenttia:

Matilda Aurora kirjoitti...

Tosi nätit sinikuvioiset kirpparilautaset olet löytänyt!

tyttism kirjoitti...

Enkö vain olekin! Osassa on lasite huonossa kunnossa, mutta se ei mun käytössäni haittaa mitään. Olen tosi tyytyväinen :)