keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Random!

Kävin eilen silmälääkärissä Espoon Yksityisessä Silmäsairaalassa Sello-ostoskeskuksen liepeillä. Palvelu oli loistavaa, silmä oli kunnossa ja asiakaspalveluhenkinen tutkimushoitaja soitti tänään, pahoitteli ettei eilen ehtinyt ja tiedusteli, millaisia aikatoiveita mulla olisi joulukuulle. HUSin jälkeen tämä tuntuu taivaalliselta. Toivon vain, että toimeennun tämän viikon aikana ottamaan yhteyttä HUSin potilasasiamieheen, jotta sen talon asiat muuttuisivat edes hitusen parempaan päin.

Sitten sitä randomia. Joskus epäilen, että erityisen ankeana aikana meistä huoltapitävä taho tahtoo piristää ja saa nämä randomit asiat tapahtumaan.

EYS sijaitsee siis Sellon yhteydessä, sisäänkäynti on kauppakeskuksen takaa huoltokäytävältä näyttävän porraskäytävän kautta, silmälääkäriin päästäkseen on mentävä hissillä kerros ylöspäin. Kun löysin oikean oven ja pääsin hissiin, siellä oli lisäkseni viisi-kuusi huoltomiestä haalareissaan. Juuri, kun saavuimme silmälääkärikerrokseen, edessäni seisova mies katsoi mua silmiin ja sanoi:
"Terve, Tytti Sukunimi."
Ja siinähän oli M., kesätyökaverini 2,5 vuoden takaa - hän oli tuolloin keskisuomalaisen golfkentän kentänhoitajana. Nauratti vielä odotushuoneessakin. Random!

Kesällä 2007 interrailasin pitkin Eurooppaa, kävin kuukauden aikana yhdeksässä maassa, joissakin useampaan kertaan (Englannissa kahdesti, Ruotsissa kolmesti, Tanskassa kahdesti, Itävallassa kahdesti, Ranskassa kahdesti, Saksassa kolmesti...). Hupaisaa oli kuitenkin se, kun unkarilaisessa Albertirsan pikkukaupungissa vierailin ystävän luona, tämä halusi esitellä perhealbumistaan kuvia edellisen suomalaisen vierailulta ja ensimmäisenä kuvasta hymyili ystäväni J., espoolaisen seurakunnan pastori. Random!

Voitin Saariston lasten maman blogissa suklaata viikonloppuna, ensimmäinen blogiarvontavoittoni, jee! Ja tänään luukusta putkahti levy Omar-suklaata, toinen Lontoon raetta ja sitten vielä Maya-patukka, joka on nyt jo tosin tuhottu. Kiitos!

Huomenna lähden hermolomalle mummolaan (varaudun menettämään hermoni, niin siellä usein käy), toivon pääseväni perjantaina metsäretkelle suntion ja vs. nuorisotyöntekijän seurassa eväslounaan kanssa ja aion suorittaa vähän shoppailujakin.

Ei kommentteja: