sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ulkoilutin likapyykkiä Harlemin yössä.






Likapyykkivuori kasvaa, viimeisiä alusvaatteita viedään. Pesulaan ei enää päässyt kuin hakemaan jo pestyjä pyykkejä, joten käytimme kalsaripyykkiä kävelyllä Harlemin pimeässä illassa.

Kymmenen aikaan ikkunaan koputettiin, vuokraisäntä tuli tervehtimään ja hauskuttamaan meitä jutuillaan. Mukanaan oli komea veljenpoika. Kaksi mustaa miestä muistelivat Kemin lumilinnaa ja keskustelivat siitä, minkä väriset seinät sedän uusimpaan sijoitusasuntoon laitetaan.

Voin suositella tätä majapaikkaa lämpimästi teille kaikille.

Meillä on astianpesukonekin.

Kävimme Brooklynin trendialueilla, söimme kivasti ulkona ja seikkailimme metrolla toista tuntia. Auringonlaskun aikaan olimme Empire State Buildingin lähellä kattoterassilla, jossa sai lämmintä omenasiideriä. Fleecehuopiin kääriytyneinä meitä ei palellut juurikaan.

Huomenna on ohjelmassa Abyssinian Baptist Church, Macy's, Forever 21, jokin pikaruokaketjupäivällinen, Empire State Building, Halloween-paraati ja iltapalaksi donitsit. Olemme viettäneet aikataulutonta aikaa, mutta nyt päätimme ryhtyä tuumasta toimeen, jotta ehdimme kaikki must seet.

Tässä sivussa yritän hoitaa ajan tasalle opiskeluasioita. Tai hoitaa niitä siten, että kotiinpaluun yhteydessä ei odota katastrofi. Tänä yönä pitää lukea 20 sivua Water Risk Managementia ja aamulla tehdä aiheeseen liittyvä tehtävä verkossa, muut työt eivät ole niin akuutisti niskassa vielä.

Ihmisten erilaiset temperamentit mietityttävät, näin reissussa ne korostuvat. Mietityttää myös se, ettei uudesta tuttavuudesta ole kuulunut viikkoon mitään ja että jotkut ihmiset vain toimivat niin. Onneksi olen matkoilla, ei ole aikaa märehtiä. Asiat menee omalla painollaan.

Täällä on kauniita ihmisiä. Löysin kirpputorilta maailman kauneimman vintageolkalaukun, jollaista olen etsinyt vuosia. Onneksi dollarin kurssi on tällä hetkellä mitä on.

3 kommenttia:

Minniina kirjoitti...

New York kuulostaa ihanalta! Nauti!

Matilda Aurora kirjoitti...

Ihana seikkailu sulla, ja mielettömän ihania kuvia. Melkein olen kaden, mutta tiedän etten uskaltaisi itse... seikkailla. Kiva luke kun joku muu tekee sen :)

tyttism kirjoitti...

Minniina, tää on aivan ihana!

Nöpöstiina, seikkailut on kyllä ihania. Tänään aamulla kävin kirkossa, jossa oli lämmin ja tervetullut olo. Kaikkien seikkailujen jälkeen on ihana palata kotiin, viikon päästä olen jo omissa lakanoissa ja sitten jouluun saakka omassa kodissa, i-ha-naa!