tiistai 12. tammikuuta 2010

Kotona.

Selvisin kotiin, lisää tarinoita, kunhan pyykit pyörii ja arki rullailee.

Sillä välin joku voi kertoa, mitä matkapuhelimille kuuluu tehdä Finnairin lennolla, kun peräkäisissä kuulutuksissa sanotaan näin:

"Arvoisat matkustajat, suljettehan matkapuhelimenne, mikäli ette käytä sitä."

"Kaikki elektroniset laitteet on pidettävä suljettuina lennon aikana."

Kerrottakoon, että kotiin päästyäni kaadoin likavaatteita rinkasta huoneeni lattialle, viritin paristot uuteen kylpyankkaradiooni ja siitä lähtien olen kököttänyt päätteellä. Aamulla elintoimintojen normalisoiduttua otan suunnaksi Itäkeskuksen ja vien laina-Victorin takaisin, haen Puolassa joululomailleen tietokoneeni takaisin ja teen viikon ruokaostokset S-Marketissa. Jospa sitä sitten pyykki pyörisi ja kouluasiatkin edistyisivät hiljalleen.

Tekisi mieli kertoa jänniä juttuja, mutta kertomusten kohteet taitavat niinikään lukea tätä blogia, niin jäätte nyt ilman.

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Minä olen tulkinnut niin, että ensimmäisen kuulutuksen jälkeen ihmisten pitäisi tajuta vähitellen lopettaa mahdollisesti vielä käynnissä olevat puhelunsa ja toiseen kuulutukseen mennessä se on sitten jo pakko.

tyttism kirjoitti...

Pilvi, siihen tulokseen mäkin sit lopulta päädyin, mutta olen kuullut, että on myös lentoja, joilla saa puhelinta käyttää, en tiedä tosin onko Finskillä.